Klachtenbrief beantwoorden

Klachtenbrief beantwoorden, 2 voorbeeld brieven om een klachtenbrief te beantwoorden. Bekijk en download de gratis voorbeelden. 
voorbeeld-office-button-alle-zakelijke-brieven
topvoorbeelden-alle-brief-voorbeelden

Download de gratis voorbeeld brieven

Klachtenbrief beantwoorden voorbeeld 1


Bekijk Voorbeeld Brief


Download Voorbeeld Brief


Klachtenbrief beantwoorden voorbeeld 2


Bekijk Voorbeeld Brief


Download Voorbeeld Brief
Voorbeeld klachtenbrief beantwoorden

Bekijk hieronder de voorbeeld brief. 


VAN

Naam afzender

Straat en huisnummer afzender

Postcode en plaats afzender

 

AAN

Naam ontvanger

Straat en huisnummer ontvanger

Postcode en plaats ontvanger

PER GEWONE EN AANGETEKENDE POST

 

Plaats en datum

Betreft: Klachtenbrief beantwoorden

 

Geachte heer/mevrouw,

Op (datum) heeft u een klacht bij ons ingediend met betrekking tot de aanschaf van de (merk) auto met kenteken (kenteken). In reactie daarop ontvangt u deze brief.

U heef aangegeven dat de auto meerdere mankementen vertoont en dat u dat heeft laten vaststellen door een externe garage. Zoals u weet hebben wij de auto niet in onderhoud gehad en hem enkel aangeschaft bij een inruim voor de doorverkoop. Wij hebben u geïnformeerd dat de auto APK had tot en met (datum) en dat wij verder niet over de staat van de auto konden informeren.

In uw schrijven d.d. (datum) stelt u dat u de koop terug wil draaien, dan wel ons voor de reparatie kosten wil laten opdraaien. Wij zijn het daar resoluut niet mee eens. U heeft de mogelijkheid gehad om voor een bedrag van EURO (bedrag) de auto met garantie te kopen, maar u heeft ervoor gekozen om het risico te nemen om de auto zonder garantie aan te schaffen 

Helaas kunnen wij u dus niet verder helpen. Wij zijn eventueel bereid om een korting te geven van EURO (bedrag) op de reparatie wanneer u de auto bij ons in de garage laat repareren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Naam afzender

Handtekening afzender

Voorbeeld klachtenbrief beantwoorden 2

VAN

Naam afzender

Straat en huisnummer afzender

Postcode en plaats afzender

 

AAN

Naam ontvanger

Straat en huisnummer ontvanger

Postcode en plaats ontvanger

PER GEWONE EN AANGETEKENDE POST

 

Plaats en datum

Betreft: Klachtenbrief beantwoorden 2

 

Geachte heer/mevrouw,

U heeft bij ons op (datum) een klacht ingediend met betrekking tot een accommodatie die u via ons heeft gehuurd in (land).

Wij betreuren het ten zeerste dat de accommodatie die u via ons geboekt had overgeboekt was en dat u daardoor naar een andere locatie bent overgeplaatst. Helaas konden wij op dat moment niks doen dan u naar een andere locatie over brengen omdat het in verband met het hoogseizoen overal vol geboekt was. Helaas was dit de enige beschikbare accommodatie bij u in de buurt.

Het is te betreuren dat de accommodatie niet naar uw zin was. Het aantal sterren is inderdaad minder, maar wij hadden de verwachting dat de accommodatie verder prima in orde was. Inmiddels hebben wij meerdere klachten ontvangen over de betreffende accommodatie en hebben wij hem uit onze boekingsmogelijkheden verwijderd.

Om u tegemoet te komen willen wij u een reischeque aanbieden van EURO (bedrag) om een heerlijke andere vakantie bij ons te kunnen boeken. Wij hopen dat wij hiermee u voldoende tegemoet te komen 

Graag vernemen wij of u akkoord gaat met bovengenoemd voorstel.

 

Met vriendelijke groet,

 

Naam afzender

Handtekening afzender

Volg ons op Twitter en bekijk de nieuwste voorbeeld brieven.