Modern CV template

Het perfecte CV, gratis voorbeelden van een modern cv template. Een ruim aanbod van verschillende voorbeelden om gratis te downloaden. Simpel en 100% gratis! Maak je perfecte cv in word met behulp van onze templates. Bekijk de mooiste CV voorbeelden. Download het template naar keuze in Microsoft Word en verwerk je eigen gegevens erin. Bekijk ook onze andere pagina met gratis CV templates, of de voorbeelden van voorbeeld-office

Een modern cv heeft een strakke lay-out, geeft een opsomming van je relevante successen en heeft een persoonlijk tintje. Wil jij eruit springen tijdens het sollicitatieproces? Zorg er dan voor dat je cv er perfect uitziet.

Modern CV templates

  • Modern CV template
  • Gratis CV voorbeelden
  • CV in Word
  • Eenvoudig aan te passen
  • 100% gratis CV voorbeelden
  • Geen programmeer kennis nodig

Modern CV template 1

Download Modern CV template 1

Modern CV template 2

Download Modern CV template 2

Modern CV template 3

Download Modern CV template 3

Modern CV template 4

Download Modern CV template 4

Modern CV template 5

Download Modern CV template 5

Modern CV template 6

Download Modern CV template 6

Modern CV template 7

Download Modern CV template 7

Opmaak en inhoud van een modern CV

Van belang is dat op je cv duidelijk te zien is wat de belangrijkste informatie is. Je cv is dus overzichtelijk en de belangrijke informatie springt eruit. Daarnaast is een persoonlijke toevoeging van belang. Dat kan bijvoorbeeld door een persoonlijke noot, en/ of het vermelden van een hobby of iets wat bij jou past. Een hobby is een goede manier om je te onderscheiden van de anderen.

 

Een cv is vaak een opsomming van ervaring en opleiding, maar wat nou echt bereikt is ontbreekt te vaak. Een stevige inhoud, in combinatie met alle relevante successen en beoogde doelen is daarom van belang in een goed modern cv template.

 

Ondanks dat het bij een modern cv gaat om de inhoud, is de lay-out ook van belang. De lay-out moet er netjes uit zien. Fris en strak, zonder overbodige informatie. Bij het maken van je cv is het goed om na te gaan hoe je jezelf wil verkopen voor de functie waar je op solliciteert. Informatie die niet relevant is voor deze functie, kan je gerust achterwege laten.

Bekijk ook ons stappenplan: Hoe maak je een CV in Word?

Handleiding Modern CV aanpassingen maken

  • Zonder programmeer kennis eenvoudig aan te passen. Alle CV templates zijn gemaakt in Word. 
  • De verschillende onderdelen bestaan uit tekstvlakken. Door er dubbel op te klikken, kan je de tekst aanpassen. 
  • De afbeelding wijzigen kan je eenvoudig door er dubbel op te klikken en te kiezen voor "Vormopvulling" en dan "afbeelding". u kan je een eigen foto selecteren en toevoegen. 
  • Wanneer er een linkedin pictogram in staat, kan je deze eenvoudig wijzigen door met je rechtermuisknop op het pictogram te drukken en te kiezen voor "koppeling wijzigen". Hier kan je de link naar je eigen linkedin pagina toevoegen. 

Waar kan je een gratis CV maken? Bekijk hoe je eenvoudig en snel je CV in Word kan maken. Helemaal volgens de nieuwe norm!

Bekijk de actuele vacatures

Bekijk de actuele vacatures op nationale vacaturebank