CV voorbeeld 15

CV voorbeeld 15, een zwart wit CV voorbeeld gemaakt in Microsoft Word. Gebruik onze gratis CV voorbeelden om eenvoudig en snel je CV te maken.CV voorbeeld 15, gratis download

Download dit voorbeeld CV in Word en ga direct aan de slag!


Download dit CV voorbeeld 15 in Word. 

Uitleg bij CV voorbeeld 15

Dit strakke CV voorbeeld is gemaakt in Microsoft Word en kan je hierboven downloaden. 

Na het downloaden kan je het ZIP bestand uitpakken door er met je rechtermuisknop op te klikken en voor "uitpakken" te kiezen. 

Nu krijg je het Word bestand te zien en wordt er gevraagd waar je het bestand wil opslaan. Zorg ervoor dat je het bestand opslaat op een plek waar je het weer snel kunt terugvinden. 

Wij hebben een aantal lettertypes gedownload voor meer lay-out opties. Als je deze lettertypes niet hebt, dan kan het zijn dat je beeld er iets anders uitziet. Later meer hierover.

We hebben in dit voorbeeld gebruik gemaakt van een profielfoto, maar dat is niet verplicht op je CV. Als je een mooie foto hebt, dan kan je deze altijd gebruiken. Maar als je liever geen foto plaatst, dan verwijder je hem gewoon. Het is als je een foto gebruikt aan te raden om deze in de stijl van het werk te doen en de kleuren van je CV erop aan te passen. 

Naast dit voorbeeld CV hebben we nog veel andere voorbeelden online gezet. Alles kan je gratis downloaden en gebruiken voor privĂ© gebruik. 

In Microsoft Word kan je best veel, maar het is geen specifiek design programma zoals bijvoorbeeld Photoshop. Het voordeel is weer dat de meeste mensen het programma op hun computer hebben staan en anders een online versie kunnen gebruiken. Zo voorkom je dat je extra kosten kwijt bent aan dure programma's. 

Onze voorbeeld CV templates zijn opgebouwd uit allemaal tekst vakken. Door dubbel op een tekst vak te klikken kan je de tekst aanpassen. Zo kan je dus eenvoudig de ingevulde gegevens uit het voorbeeld verwijderen en je eigen gegevens toevoegen. 

Als je meer of minder tekst hebt dan in het voorbeeld kan je spelen met de grootte van de lettertypes. Zo kan je de tekst alsnog passend maken. Je kunt ook tekst verwijderen of toevoegen om het geheel passend te maken. 

Bekijk al onze CV voorbeelden. Op onze website plaatsen wij regelmatig nieuwe voorbeeld CV's en deze zijn allemaal gratis te downloaden in Word voor privĂ© gebruik.