CV voorbeeld 25

CV voorbeeld 25, Gratis template in Word.

Maak snel een eenvoudig je CV met behulp van onze gratis voorbeelden en tips. Een CV is een document waarin je jouw professionele achtergrond weergeeft. Op je cv staat een overzicht van jouw ervaring, opleiding en vaardigheden.

Je kunt met een goed cv indruk achterlaten op je toekomstige werkgever en daarmee zorgen dat je op gesprek zal komen. Met behulp van onze (gratis) cv voorbeelden en tips, maak je binnen no time je cv zodat je jouw droombaan kan binnenhalen.


Download CV voorbeeld 25

Download onderstaand CV voorbeeld 25 in Word en ga direct aan de slag met je CV. 


cv voorbeeld 25

Bekijk-sjabloon-button-image

Download cv voorbeeld in Microsoft Word. 


Download Instructie: Als je voor Download kiest, verschijnt er een ZIP bestand bij je downloads. Dit bestand kun je uitpakken, waarna je het Word bestand Direct kunt Bewerkencv-voorbeeld-2023-button
tips-cv-voorbeeld-button


CV Maken

Als je een cv maakt is het belangrijk om te zorgen dat je de punten uitlicht die relevant zijn voor de functie waarnaar je solliciteert. Lees de vacature goed door en gebruik de kernwoorden uit de vacature die overeenkomst met jouw ervaring, opleiding en vaardigheden.

Een standaard cv is als volgt opgebouwd:

 • Persoonlijke informatie: naam, telefoonnummer en e-mailadres. Eventueel kan je een foto toevoegen en andere relevante informatie zoals je woonplaats.
 • Opleiding: alle relevante opleidingen en cursussen.
 • Werkervaring: alle relevante werkervaring met functietitel, bedrijfsnaam en data.
 • Vaardigheden: Soft skills en hard skills.
 • Andere relevante informatie: bijvoorbeeld referenties, bijzondere prestaties, certificeringen en nevenactiviteiten.Bekijk en download onze best lopende (gratis) cv templates

CV-voorbeeld-34
CV-voorbeeld-25
CV-voorbeeld-7
CV-voorbeeld-18TIPS: CV voorbeeld 25

Tips om je CV te perfectioneren: CV voorbeeld 25

 • Je hebt maar beperkte ruimte op je CV, dus zorg ervoor dat alles wat je erin zet toegevoegde waarde heeft. Overbodige informatie kan je het beste direct elimineren, want dat leidt alleen maar af van je waardevolle skills.
 • Geef zo veel mogelijk informatie, op een leesbare manier en zonder lappen tekst te gebruiken.
 • Werk op een subtiele manier met kleuren en design om de juiste onderdelen uit je CV uit te lichten.
 • Maak er een harmonieus geheel van, stem de kleuren af op elkaar.
 • Tenzij je met design je skills beter kan weergeven, zorg je voor een subtiel design met de juiste uitlichtingen;
 • Als de taken al duidelijk worden uit de functienaam, kan je deze grotendeels weglaten en alleen de bijzonderheden eruit pikken. Vermeld zeker de taken waar je trots op bent en die goed aansluiten op de vacature;
 • Verwijs naar een LinkedIn account als je deze hebt. Zeker als deze goed op orde is en referenties bevat.
 • Denk bij elk onderdeel goed na of de informatie een positieve bijdrage levert;
 • Maak je CV persoonlijk door weer te geven waar jij nou specifiek goed in bent en waar je trots op bent;
 • Probeer je enthousiasme over te brengen en laat zien waarom jij geschikt bent voor de functie, wat jouw toegevoegde waarde is en wat jouw drive is;
 • Vermijd vage taal, nietszeggende woorden en vakjargon;
 • Houd het bij kernwerkzaamheden , gebruik opsommingstekens en kort en bondige taal;
 • Gebruik een goed leesbaar lettertype, bekijk hier onze top 10 lijst met lettertypes voor op je CV.

Stappenplan voor een perfect CV: CV voorbeeld 25

 1. Kies het juiste design: Dat klinkt heel simpel, maar het is belangrijk dat je een design kiest wat past bij jou en ligt binnen de mogelijkheden van jouw computer skills. Wij hebben 50+ voorbeeld CV’s online gezet die je ter inspiratie kunt bekijken. Deze voorbeeld CV’s zijn opgebouwd uit tekst vakken in Microsoft Word. Je kunt er ook voor kiezen om een standaard template van Microsoft Word te gebruiken, of zelf een design te maken.
 2. Vind de juiste balans: Balans vinden tussen lappen tekst en voldoende juiste informatie. Houdt het bijvoorbeeld bij de omschrijving van je werkzaamheden bij de kernwerkzaamheden, aangevuld met wat je bereikt hebt in die functie. Verwijder standaard teksten, waarvan iedereen weet dat ze bij een bepaalde functie horen. Kies in plaats daarvan om bijzondere prestaties te vermelden, dingen waar je trots op bent.
 3. Gebruik een passende profielfoto: Daarmee bedoelen we een foto die past bij het beroep waar je naar solliciteert. Als je geen passende foto hebt, vraag dan aan iemand uit je omgeving om een foto shoot te doen, of ga naar een professionele fotograaf.
 4. Stem kleur, tekst en afbeelding op elkaar af: Stem het geheel op elkaar af qua lettertype- en grootte en kleuren van je CV.
 5. Verwijs naar je LinkedIn account: Bijvoorbeeld voor de aanbevelingen die daarop staan, of nadere uitleg over je studie en werkervaring.
 6. Geef je CV een persoonlijk tintje: Je kan zowel met behulp van je foto, je profiel en de zaken die jij uitlicht, je CV persoonlijk maken. Dit zal een positief effect hebben op je kansen.
 7. Breng je enthousiasme over: Als je ziet dat er tijd en aandacht aan een CV is besteed, dan denk je automatisch dat deze persoon graag in aanmerking wil komen voor de functie. Als een CV is afgeraffeld, dan kunnen daar twijfels over ontstaan. Zorg er daarom altijd voor dat je enthousiasme voelbaar is door je CV.
 8. Maak een perfecte profiel tekst: Degene die je CV leest, zal kijken hoe jij jezelf kort en bondig beschrijft. Daarmee kan je dus al een groot verschil maken. Wij raden het gebruik van vakjargon af en vage nietszeggende taal is al helemaal uit den boze. Hou het dicht bij jezelf, vertel waar je trot op bent en laat zien wat jouw toegevoegde waarde is.
 9. Vergeet je vaardigheden niet: Je vaardigheden worden steeds belangrijker om te vermelden, omdat daarmee de eventuele match met de functie beter gemaakt kan worden. Ook als je bijvoorbeeld de gevraagde opleiding niet hebt, maar wel de vaardigheden wel hebt, dan kan er alsnog een mogelijke match zijn.
 10. Dubbel check of alles erop staat: Naam en functie, Contactgegevens, profielomschrijving, profielfoto (optioneel), opleidingen en cursussen, werkervaring, persoonlijke kwaliteiten (optioneel, raden wij wel aan), vaardigheden (optioneel, maar raden wij sterk aan), hobby’s (optioneel)

iconen-op-je-cv

Iconen op je cv

Hoe plaats je iconen op je cv? 

Lees de verschillende methoden om iconen op je cv te plaatsen en download gratis de PNG iconen in het zwart, blauw, of grijs. 


iconen-op-je-cv-button

Bekijk ook de gratis cv templates op carlastemplates.com