CV voorbeeld 18

CV voorbeeld 18, minimalistisch en elegant CV gemaakt in Microsoft Word. Download onze gratis templates en ga direct aan de slag met je eigen CV!

Al onze CV voorbeelden zijn gemaakt in Microsoft Word en gratis te downloaden vanaf onze website. Bekijk alle CV voorbeelden, lees de tips en trucs en maak van jouw CV het perfecte CV dat er op een positieve manier uitspringt in je sollicitatieproces. 


Download CV voorbeeld 18

Onderstaand CV voorbeeld is gemaakt in Microsoft Word. Je kunt het downloaden via een ZIP bestand en vervolgens het Word bestand uitpakken. Verder op deze pagina volgt meer uitleg hoe je het CV kan aanpassen en je eigen gegevens in kan voeren. 


Download dit voorbeeld CV in Microsoft Word. 

CV voorbeeld 18 uitleg voor gebruik

 • Het CV is gratis te downloaden in Microsoft Word en kan je gebruiken voor privĂ© doeleinden. 
 • Word is geen design programma, daarom zijn de mogelijkheden beperkt. Toch vinden wij Word een prima programma om je CV in te maken. Met behulp van tekst vakken, hebben we het CV opgebouwd. 
 • De tekst vakken kan je aanpassen door er dubbel op te klikken. Nu kan je de tekst wijzigen, toevoegen, lettertypes veranderen, enz. 
 • Probeer je tekst in de vakken te laten passen door tekst toe te voegen of te verwijderen en door de grootte van de letters eventueel aan te passen. Omdat het CV opgebouwd is uit vakken, is het lastiger om deze aan te passen omdat het verband dan wijzigt. 
 • We hebben een lettertype gebruikt dat vrij is te gebruiken voor privĂ© gebruik: Daytona light voor de standaard tekst en Aspergit voor de naam. Je kunt er ook voor kiezen om elk willekeurig ander lettertype te gebruiken. Bekijk hier onze top 10 lijst van lettertypes voor je CV

CV voorbeeld 18 inhoudelijk

Dit CV is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Hieronder volgt een korte uitleg per onderdeel:


 • Pasfoto: Je kan er zelf voor kiezen of je wel of geen pasfoto op je CV zet. Zorg er wel voor dat als je een pasfoto gebruikt, deze aansluit op de functie waar je naar solliciteert. Het gedegen foto van hoe je er tijdens je werk ook uit zou zien is de beste optie. Daarnaast kan je er voor kiezen om je pasfoto in kleur of in zwart/wit te plaatsen. Hoe dan ook kan je de kleuren van je CV goed op elkaar afstemmen. Als je geen geschikte foto hebt, vraag dan iemand uit je omgeving om foto's te maken of schakel een professionele fotograaf in. Kies je ervoor om geen foto te plaatsen? Ook helemaal prima, het is absoluut geen verplicht onderdeel en doe het vooral alleen als je er prettig bij voelt. 
 • Profiel: Dit is een verhaaltje over jezelf, wat je kan en waar je in uitblinkt in relatie tot je werkzaamheden. Maak er een leuk, kort en boeiend verhaal van, waarin je vertelt waar je trots op bent. 
 • Vaardigheden: Hier kan je een opsomming geven van de vaardigheden die je hebt. Deze kunnen van belang zijn als je opleiding niet 1 op 1 aansluit op het profiel. Ook kunnen recruiters met behulp van je vaardigheden een betere aansluiting vinden. 
 • Opleidingen: Hier geef je een opsomming van de opleidingen die je hebt gedaan. 
 • Werkervaring: Vertel hier ook vooral welke bijzondere prestaties je hebt geleverd en waar je trots op bent in je functie. De standaard werkzaamheden zo kort mogelijk houden. 
 • Contactgegevens: Deze hebben wij met iconen gemaakt, maar je kan dat ook een andere invulling geven. Lees hier meer over het gebruik van iconen op je CV