CV voorbeeld 6

CV voorbeeld 6, elegant modern CV, gratis template in Microsoft Word. CV voorbeeld met foto, logo en een uitvergrootte naam. Download dit voorbeeld in Word en ga direct aan de slag!
Download CV voorbeeld 6 in Microsoft Word. 

CV voorbeeld 6: UITLEG

Allereerst kan je hierboven het Word document downloaden. Het zal als ZIP bestand worden gedownload en dan kan je het uitpakken op je computer. Als je Word hebt dan kan je het via Word gewon openen. 

Elk onderdeel van het CV voorbeeld hebben we in tekst vakken van Word gemaakt. Binnen deze vakken kan je een eigen stijl maken en werken zoals je in Word gewend bent. Het enige verschil is dat je het kan zien als allemaal mini bestandjes binnen 1 pagina. We hebben dit gedaan omdat je dan gemakkelijker de indeling van het document kan maken en wijzigen. 

Binnen de tekst vakken kan je je eigen gegevens verwerken. Wij maken altijd alles passend door met de tekst en het lettertype te spelen. Door de grootte ervan te veranderen, zal de tekst weer verspringen en kan je meestal alles passend maken. Als je een CV van 6 pagina's in 1 pagina wil verwerken, is dat natuurlijk niet mogelijk. 

Wij hebben een aantal verschillende lettertypes gedownload die je vrij kan gebruiken voor privé gebruik. Als er op je beeld een ander lettertype verschijnt dan op het plaatje, zal je het betreffende lettertype niet hebben. Je kunt in Word een ander lettertype uitkiezen en gebruiken. 

CV voorbeeld 16: ONDERDELEN

Niet iedereen kiest ervoor om een pasfoto op het CV te zetten. Het is ook helemaal niet verplicht om te doen, maar kan een leuke aanvulling zijn. Als je een leuke foto van jezelf hebt, die past bij wat je wil uitstralen tijdens je sollicitatie, dan raden wij het zeker aan om de foto op je CV te plaatsen. Den er ook aan om de stijl en kleuren van je CV en de foto op elkaar af te stemmen, zodat het 1 mooi geheel wordt. Als je geen mooie foto hebt ook geen probleem hoor, dan laat je de foto gewoon weg. 

Bekijk al onze gratis voorbeeld CV sjablonen in Word en download deze voor privé gebruik. We zetten wekelijks nieuwe voorbeeld documenten online die je allemaal gratis voor privé doeleinden kunt gebruiken. Neem gerust een kijkje op onze site en verbaas je over de hoeveelheid kwaliteit templates die je er allemaal vind. Wij hanteren geen verborgen kosten, abonnementen of wat dan ook. Je hoeft ook geen gegevens achter te laten, gewoon direct aan de slag.