CV Voorbeeld WORD 6

CV voorbeeld Word 6, werk je in de zorg en heb je een CV nodig? Met behulp van onze GRATIS voorbeelden, templates en tips maak je jouw CV binnen een handomdraai.

 

CV Voorbeeld Word 6

CV voorbeeld Word 6


cv-voorbeeld-2023-button
tips-cv-voorbeeld-buttonBekijk en download onze best lopende (gratis) cv templates

CV-voorbeeld-34
CV-voorbeeld-25
CV-voorbeeld-7
CV-voorbeeld-18

Een CV bestaat uit verschillende onderdelen, per onderdeel zullen we voorbeelden geven voor zorg gerelateerde beroepen. Daarnaast hebben we een aantal voorbeeld Cv’s gemaakt en kan je gebruik maken van 1 van onze vele gratis CV templates.


CV voorbeeld Word 6: onderdelen

Een CV bestaat uit de volgende onderdelen:

1.      NAW en contact gegevens

2.      Profiel tekst

3.      Vaardigheden

4.      Werkervaring

5.      Opleidingen/ cursussen

 

Optioneel kan je ervoor kiezen om nog extra onderdelen aan je CV toe te voegen:

1.      Persoonlijke kwaliteiten

2.      Hobby’s

3.      Referenties


Eerst geven we een aantal voorbeeld Cv's en daarna zullen we elk onderdeel inhoudelijk doornemen en voorbeelden geven. 


1. CV voorbeeld Word 6 NAW en contact gegevens

Op je CV staan de NAW en contactgegevens vermeld. Deze staan meestal ergens centraal bij elkaar, denk aan naam, adres, woonplaats, burgerlijke staat, telefoonnummer en e-mail. Ook eventuele social media en websites kunnen op je CV worden geplaatst. Denk aan je LinkedIn account, facebook, of een website met je designs. Zet deze gegevens alleen op je CV als ze professioneel zijn en van toegevoegde waarde kunnen zijn op je sollicitatieproces.

Het kan ook zijn dat je anoniem solliciteert. Dit houdt in dat je de NAW gegevens weg laat. Een werkgever ziet vaak aan de personalia op je CV bijvoorbeeld welk geslacht je hebt. Bij anoniem solliciteren ziet de werkgever of er qua werkervaring en opleiding een match is voor de functie. Bij anoniem solliciteren wordt daarom de naam, geboorteplaats, leeftijd, nationaliteit, burgerlijke staat en het geslacht weggelaten op het CV.

2. CV voorbeeld WORD 6 PROFIEL tekst

Je profiel tekst is een weergave van wie jij bent en waar je goed in bent. Je presenteert je als het ware aan je potentiële werkgever, alsof je hem/ haar in de lift tegenkomt en kort wil vertellen waarom jij geschikt bent voor die baan.  

Dit is dus een super belangrijk onderdeel op je CV en kan echt een verschil maken. Heb je misschien niet de juiste kwalificaties, maar vind je jezelf wel geschikt? Geef heel duidelijk aan in je profieltekst waarom jij geschikt bent. Onze ervaring leert dat de sollicitatiebrieven steeds minder worden gebruikt. Uit een goed persoonlijk profiel komt jouw motivatie perfect naar boven, besteed er genoeg aandacht aan.

Voorbeeld profiel tekst WORD 6

“Al op jonge leeftijd werd voor mij duidelijk dat ik graag met mensen werk. Ik ben begonnen met een bijbaan in de horeca, maar al snel ging ik mijn roeping als verpleegkundige achterna. Tijdens mijn MBO studie heb ik kennis mogen maken met verschillende afdelingen, waarbij de IC mij het meest trekt. Ik functioneer goed in de meest stressvolle situaties en door mijn sociale vaardigheden kan ik mensen optimaal verzorgen.”

 

“Ik ben een resultaatgerichte, flexibele en ondernemende HBO verpleegkundige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Na 6 jaar ervaring op te hebben gedaan binnen de beautybranche en cosmetische geneeskunde, ben ik op zoek naar een nieuwe werkomgeving waarin ik mij verder kan ontplooien. “

 

“Ik ben 10 jaar geleden als zij-instromer als verpleegkundige gestart bij het VU. Na veel geleerd te hebben en brede ervaring binnen het VU opgedaan te hebben, zoek ik wegens verhuizing een nieuwe werkplek in Limburg. Ik ben MBO geschoold en breed inzetbaar. Binnen een team ben ik goed op mijn plek en ik pas mij snel aan. Per december van dit jaar ben ik beschikbaar voor 32 uur per week.”

 

“ Als verpleegkundige beschik ik over veel vakkennis, welke ik up do date houd. Ik ben erg sociaal en empathisch ingesteld en word niet vaak uit het veld geslagen. Ook tijdens crisis situaties sta ik stevig in mijn schoenen. Door mijn goede zelfinzicht, weet ik precies waar ik een toegevoegde waarde ben en waar ik collega’s in moet schakelen. “

 

“Ik ben een zeer stabiele en ervaren verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik kan mensen goed inschatten en zo gerichte zorg bieden die echt een verschil maakt. Ik werk gewetensvol en ben een betrouwbaar persoon voor mijn omgeving. Mijn motivatie wordt hoe langer ik in de zorg werk alleen nog maar groter. Dit vak is mijn passie. “

Voorbeeld CV WORD 6: Vaardigheden

Vaardigheden zijn de competenties of talenten waarover iemand beschikt en zijn belangrijk om te vermelden op je CV. Je beschrijft in je vaardigheden welke kennis je hebt en wat je kunt. Uiteraard vermeld je op je CV alleen de vaardigheden doe relevant kunnen zijn voor je sollicitatie.

 

Voorbeeld vaardigheden zorg:

     Stoma’s aanleggen

     Infuus aanleggen

     Palliatieve zorg

     Verpleging terminale cliënten

     Zorgplan opstellen

     Behandelplan opstellen

     Botulinetoxine behandelingen

     Hyaluronzuurfillers

     injectable behandelingen

     Wijkverpleegkunde

     Non invasieve beademing

     Complexe verpleegtechnische handelingen

     Implementeren en borgen van (kwaliteits-)richtlijnen

     Anticiperen behoeftes cliënten

     Communicatieve vaardigheden

     Emotioneel stabiel

     Empathisch

     Oog voor detail

 

Voorbeeld CV WORD 6: Werkervaring

Werkervaring spreekt in principe voor zich. Je geeft hier een opsomming van je (relevante) werkervaring. Daarbij vermeld je de periode dat je er hebt gewerkt, de naam van de werkgever en de plaats van de vestiging, en de functienaam. Daarnaast geef je een opsomming van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd. Voorkomt dat je hier in herhaling treedt en zorg dat de prestaties waar je trots op bent en in uitblinkt goed naar boven komen. Kijk ook even bij de taken die er in de vacature staan, het is van belang dat je zorgt dat je CV aansluit op het gevraagde profiel. Als de werkgever de taken uit de vacature terug ziet komen op je CV, zal deze eerder een match kunnen maken.

 

Als je een starter bent op de arbeidsmarkt en nog geen werkervaring hebt, kan je hier ook je stage ervaring en eventuele nevenactiviteiten vermelden.


Voorbeeld CV WORD 6: Opleidingen

Dit onderdeel spreekt ook voor zich, je geeft er een opsomming van de opleidingen en/ of cursussen die je hebt gevolgd. Vermeld daarbij de periode, de naam van het opleidingsinstituut en de plaats waar jij de opleiding hebt gevolgd. Ook kan je hier indien dit een toegevoegde waarde is voor je sollicitatie eventuele keuzevakken vermelden. Wanneer je de opleiding niet volledig hebt afgerond, maar wel deelcertificaten hebt behaald, kan je deze erbij vermelden.


Bekijk ook onze andere CV voorbeelden en kies de template die bij je past. 

Bekijk actuele vacatures in de zorg op indeed.nl


iconen-op-je-cv

Iconen op je cv

Hoe plaats je iconen op je cv? 

Lees de verschillende methoden om iconen op je cv te plaatsen en download gratis de PNG iconen in het zwart, blauw, of grijs. 


iconen-op-je-cv-button