Waar kan je een gratis CV maken?

Waar kan je een gratis CV maken? Snel, eenvoudig en gratis je CV maken in Word is nog nooit zo makkelijk geweest. Naast de standaard gratis Word sjablonen, hebben wij talloze gratis CV sjablonen online gemaakt in Word, welke je gratis kunt downloaden.

Veel websites beloven je een gratis CV, maar vaak zijn er verborgen kosten aan verbonden. Bij ons kan je 100% gratis, simpel en eenvoudig je CV maken in Word. Bekijk de opties en onze vele voorbeeld sjablonen en maak en modern CV binnen een handomdraai.
cv-voorbeeld-2023-button
tips-cv-voorbeeld-buttonBekijk en download onze best lopende (gratis) cv templates

CV-voorbeeld-34
CV-voorbeeld-25
CV-voorbeeld-7
CV-voorbeeld-18

Als je een cv maakt is het belangrijk om te zorgen dat je de punten uitlicht die relevant zijn voor de functie waarnaar je solliciteert. Lees de vacature goed door en gebruik de kernwoorden uit de vacature die overeenkomst met jouw ervaring, opleiding en vaardigheden.

Een standaard cv is als volgt opgebouwd:

 • Persoonlijke informatie: naam, telefoonnummer en e-mailadres. Eventueel kan je een foto toevoegen en andere relevante informatie zoals je woonplaats.
 • Opleiding: alle relevante opleidingen en cursussen.
 • Werkervaring: alle relevante werkervaring met functietitel, bedrijfsnaam en data.
 • Vaardigheden: Soft skills en hard skills.
 • Andere relevante informatie: bijvoorbeeld referenties, bijzondere prestaties, certificeringen en nevenactiviteiten.


Waar kan je een gratis CV maken- sjablonen Office Online

Waar kan je een gratis CV maken? 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Microsoft heeft veel online sjablonen ter beschikking om gratis je CV te kunnen maken. Gewoon in de online sjablonen van Microsoft kan je zoeken naar “CV” en kan je direct starten.

 • Open een leeg Word document: om bij de sjablonen te komen, open je eerst een nieuw Word document ;
 • Ga naar “sjablonen” en typ in de zoekbalk “CV’ in: Nu krijg je een selectie van de gratis Word sjablonen om je CV te maken. Scroll door de sjablonen en bekijk of er iets tussen staat wat bij je past;
 • Kies een sjabloon wat bij je past: kies uit de sjablonen een format uit en start met het maken van je CV;
 • Personaliseer het CV: Nu kan je beginnen met ;
 • Lay-out: Pas indien nodig de lay-out aan. Voor de kenners van Word is de lay-out van het sjabloon makkelijk aan te passen. Het zijn tekst vlakken, of afbeeldingen, welke naar wens kunnen worden aangepast;
 • Opslaan/ printen: Heb je alles aangepast en ziet je CV eruit zoals je wil? Sla hem dan op en maak er een (digitale) print van. Wij adviseren altijd om je CV na te laten kijken door wat mensen uit je omgeving. Als je lang met zoiets bezig bent, kan je sneller over foutjes heenlezen en zie je de details niet meer. Door je CV na te laten kijken door je omgeving, zorg je ervoor dat “stomme foutjes” eruit gehaald worden en je geen flater slaat.  

Waar kan je een gratis CV maken: Gratis sjablonen Topvoorbeelden

Waar kan je een gratis CV maken? Bij topvoorbeelden.com! Ben je niet zo van de standaard en wil je een CV wat er net wat meer uitspringt? Ben je geen wonder met Microsoft Word, maar wil je wel een spetterend CV? Wij hebben veel unieke CV's gemaakt en gratis online gezet voor je. Bekijk en download onze voorbeelden gratis. 

 • Bekijk onze gratis CV sjablonen: We hebben vele voorbeelden online gezet bekijk ze hier: Modern CV template, CV voorbeelden Word, gratis CV templates
 • Kies een sjabloon wat bij je past en download deze: kies uit de sjablonen een format uit en start met het maken van je CV;
 • Personaliseer het CV: Nu kan je beginnen met het personaliseren van je CV, dubbelklik op de tekst vlakken om deze aan te passen ;
 • Lay-out: Pas indien nodig de lay-out aan. Voor de kenners van Word is de lay-out van het sjabloon makkelijk aan te passen. Het zijn tekst vlakken, of afbeeldingen, welke naar wens kunnen worden aangepast;
 • Opslaan/ printen: Heb je alles aangepast en ziet je CV eruit zoals je wil? Sla hem dan op en maak er een (digitale) print van. Wij adviseren altijd om je CV na te laten kijken door wat mensen uit je omgeving. Als je lang met zoiets bezig bent, kan je sneller over foutjes heenlezen en zie je de details niet meer. Door je CV na te laten kijken door je omgeving, zorg je ervoor dat “stomme foutjes” eruit gehaald worden en je geen flater slaat.  
CV-voorbeeld-35

Download een van onze vele gratis voorbeeld sjablonen, lees de handleiding en ga aan de slag! Het is nog nooit zo simpel geweest. We hebben de sjablonen voor je online gezet en deze kan je gemakkelijk in Word aanpassen. Bekijk nog meer gratis CV sjablonen in Word op de website van voorbeeld-office.com

Waar kan je een gratis CV maken: 100% gratis, geen verborgen kosten

Waar kan je een gratis je CV maken? Wij hebben vaak de vraag gekregen waar je nou echt een gratis CV kan maken. Veel websites claimen dat je gratis je CV kunt maken, maar er is vaak een truc toegepast om je toch te laten betalen. Een vaak gebruikte truc is dat je alles online kan maken, maar zodra je een afdruk wil maken, of je een kopie wil opslaan op je PC, je toch moet betalen. Al je werk voor niks! In de zoekopdrachten komen ze toch bovenaan en daardoor zie je door de bomen het bos niet meer.

 

Waar veel mensen niet aan denken is dat Microsoft heel veel sjablonen online heeft staan, die je gratis en voor niets kunt gebruiken. Kijk er eens tussen, het zal je verbazen hoeveel werk het je kan schelen.

 

Wil je er toch meer uitspringen en maak je niet graag gebruik van de standaard sjablonen? Geen probleem, wij hebben unieke CV sjablonen gemaakt en gratis beschikbaar gesteld.


iconen-op-je-cv

Iconen op je cv

Hoe plaats je iconen op je cv? 

Lees de verschillende methoden om iconen op je cv te plaatsen en download gratis de PNG iconen in het zwart, blauw, of grijs. 


iconen-op-je-cv-button