CV voorbeeld Engels 1

CV voorbeeld Engels 1: Gratis template. Geef een kickstart aan je sollicitatieproces met onze gratis voorbeeld CV templates. Maak indruk met een perfect cv en solliciteer naar je droombaan. 


CV voorbeeld Engels 1

CV-voorbeeld-engels-gratis-template-1

cv-voorbeeld-2023-button
CV-Voorbeeld-Engels-button

Tips bij CV Voorbeeld Engels 1

Bij het gebruik van het CV voorbeeld Engels 1 zijn er een aantal tips die je kunnen helpen om het beste resultaat te behalen:

 1. Pas het design aan op jouw wensen: Het is belangrijk dat het design past bij jou en jouw persoonlijke stijl. Pas daarom het design aan waar nodig, bijvoorbeeld door kleuren of lettertypen aan te passen. Dit kan je helpen om jezelf te onderscheiden van andere sollicitanten.
 2. Wees beknopt en to the point: Een Engels CV dient kort en bondig te zijn en enkel relevante informatie te bevatten. Houd daarom je omschrijvingen bij werkervaring en vaardigheden kort en krachtig en vermijd vakjargon.
 3. Focus op prestaties: Probeer bij het beschrijven van je werkervaring niet enkel de taken te benoemen, maar ook de behaalde resultaten. Dit kan helpen om je CV meer impact te geven en de aandacht te trekken van potentiƫle werkgevers.
 4. Controleer de spelling en grammatica: Een Engels CV met spelfouten of grammaticale fouten kan een slechte indruk achterlaten. Controleer daarom altijd zorgvuldig op fouten en vraag eventueel een Engelse taalprofessional om het CV na te kijken.
 5. Houd rekening met lokale verschillen: Afhankelijk van het land waar je gaat solliciteren kunnen er verschillen zijn in de gewenste structuur of inhoud van het CV. Verdiep je daarom in de lokale gebruiken en pas het CV hierop aan waar nodig.Top 3 Engelse CV templates

CV-voorbeeld-engels-gratis-template-2
CV-voorbeeld-engels-gratis-template-5
CV-voorbeeld-engels-gratis-template-4CV voorbeeld Engels 1

 • 100% gratis
 • Snel en makkelijk te downloaden in Word
 • Makkelijk aan te passen
 • Gratis handboek
 • Modern
 • Creatief
 • Maak indruk
 • Professioneel


CV voorbeeld Engels 1: onderdelen

De voorbeeld CV's hierboven maken gebruik van de volgende onderdelen: Naam en functie, Profiel, Opleiding, Werkervaring, Vaardigheden en Awards. Afhankelijk van het land waar je solliciteert, kan het nodig zijn om deze onderdelen aan te passen aan de lokale (bedrijfs)cultuur.


CV voorbeeld engels 1: stappenplan

 1. Kies het juiste design, een design dat bij jou past en binnen jouw computer skills ligt. Bekijk 50+ voorbeeld CV's voor inspiratie of maak zelf een design.
 2. Vind de juiste balans tussen lappen tekst en voldoende juiste informatie. Geef alleen de kernwerkzaamheden en bijzondere prestaties weer, waar je trots op bent.
 3. Gebruik een passende profielfoto, die past bij het beroep waar je naar solliciteert.
 4. Stem kleur, tekst en afbeelding op elkaar af qua lettertype- en grootte en kleuren van je CV.
 5. Verwijs naar je LinkedIn account voor aanbevelingen en nadere uitleg over je studie en werkervaring.
 6. Geef je CV een persoonlijk tintje met je foto, profiel en de zaken die jij uitlicht.
 7. Breng je enthousiasme over door aandacht te besteden aan je CV.
 8. Maak een perfecte profieltekst, beschrijf kort en bondig wie je bent en wat jouw toegevoegde waarde is.
 9. Vergeet je vaardigheden niet te vermelden, omdat daarmee de eventuele match met de functie beter gemaakt kan worden.
 10. Dubbel check of alles op je CV staat: naam en functie, contactgegevens, profielomschrijving, opleidingen en cursussen, werkervaring, persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en hobby's.


profieltekst

Met een sterke profielpresentatie kun je ervoor zorgen dat je opvalt tijdens het sollicitatieproces. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van een goed cv. Je kunt jezelf "verkopen" met behulp van deze persoonlijke presentatie, waardoor je uitgenodigd zult worden voor een persoonlijk gesprek. Niet iedereen heeft een persoonlijke presentatie op zijn of haar cv staan, dus dit is een uitgelezen kans om op te vallen tussen andere sollicitanten.

In je profielpresentatie geef je een korte beschrijving van jezelf, waarbij je een goed beeld geeft van wie jij bent en wat je kunt toevoegen. Het zijn geen lange lappen tekst, maar een beknopte omschrijving van je vaardigheden. Wie ben jij en wat kun jij? Dat geef je in de persoonlijke presentatie op een persoonlijke manier weer. Je kunt daarin een stukje karakter laten doorschemeren en je enthousiasme tonen.

Je kunt een persoonlijke presentatie vergelijken met een elevator pitch. De beroemde elevator pitch is ook een korte omschrijving van je kennis en vaardigheden die je tijdens de duur van een liftbezoek aan iemand kunt vertellen. De persoonlijke presentatie is de schriftelijke versie daarvan op je cv.

Zorg ervoor dat je geen vakjargon gebruikt en beschrijf de zaken concreet. De lezer moet gelijk begrijpen wat je bedoelt en een indruk van jou als persoon krijgen.


Voorbeelden Engelse Profieltekst

 1. Voorbeeld voor een Accountmanager: Highly motivated and results-driven Account Manager with over 5 years of experience in building and maintaining strong relationships with clients. Skilled in identifying and capitalizing on opportunities to grow revenue and achieve sales targets. Proven track record of developing innovative solutions and delivering exceptional customer service.
 2. Voorbeeld voor een Leraar: Dedicated and passionate Teacher with a proven ability to engage and inspire students. Extensive experience developing and delivering dynamic lesson plans that promote learning and academic growth. Committed to creating a positive and inclusive learning environment that fosters intellectual curiosity and promotes respect for diverse perspectives.
 3. Voorbeeld voor een ICT-er: Innovative and detail-oriented IT professional with a strong background in systems administration and network management. Proficient in troubleshooting complex technical issues and implementing effective solutions. Skilled in working collaboratively with cross-functional teams to achieve project goals and deliver exceptional results.
 4. Voorbeeld voor een Beveiliger: Experienced and highly trained Security Officer with a track record of effectively maintaining the safety and security of people and property. Skilled in conducting thorough risk assessments and implementing proactive measures to prevent security breaches. Detail-oriented and able to respond quickly and effectively in emergency situations.


Solliciteren

Bekijk ook de voorbeeld cv's op carlastemplates.com


iconen-op-je-cv

Iconen op je cv

Hoe plaats je iconen op je cv? 

Lees de verschillende methoden om iconen op je cv te plaatsen en download gratis de PNG iconen in het zwart, blauw, of grijs. 


iconen-op-je-cv-button