CV voorbeeld Engels 3

CV voorbeeld Engels 3: Gratis template. Geef een kickstart aan je sollicitatieproces met onze gratis voorbeeld CV templates. Maak indruk met een perfect cv en solliciteer naar je droombaan. 


CV voorbeeld Engels 3

CV-voorbeeld-engels-gratis-template-3

cv-voorbeeld-2023-button
CV-Voorbeeld-Engels-button

Een Engels CV verschilt niet veel van een Nederlands cv. Afhankelijk van het land waar je gaat solliciteren, kunnen wel bepaalde gewoontes gelden. Verdiep je in de (bedrijfs) cultuur en zorg dat je cv daar goed op aansluit. 

Met onze gratis voorbeelden maak je binnen no time het perfect CV! Kies de template die het beste bij je past, download het sjabloon in Word en pas de gegevens aan. Een CV maken is nog nooit zo simpel geweest. Top 3 Engelse CV templates

CV-voorbeeld-engels-gratis-template-2
CV-voorbeeld-engels-gratis-template-5
CV-voorbeeld-engels-gratis-template-4CV voorbeeld Engels 3

 • 100% gratis
 • Snel en makkelijk te downloaden in Word
 • Makkelijk aan te passen
 • Gratis handboek
 • Modern
 • Creatief
 • Maak indruk
 • ProfessioneelCV voorbeeld Engels 3: onderdelen

In bovenstaande voorbeeld CV's wordt gebruik gemaakt van de onderstaande onderdelen. Afhankelijk van het land waar je gaat solliciteren, kan je de onderdelen aanpassen aan de (bedrijfs)cultuur. 

 1. Naam en functie
 2. Profiel
 3. Opleiding
 4. Werkervaring
 5. Vaardigheden
 6. Awards


CV voorbeeld engels 3: stappenplan

 1. Bepaal het juiste format: Kies het format dat past bij jou en de functie waarvoor je solliciteert. Er zijn verschillende formats beschikbaar, zoals het chronologisch, functioneel, of gecombineerd format.
 2. Personal Profile: In de Personal Profile sectie van het CV, geef je een korte samenvatting van jezelf en jouw professionele vaardigheden. Dit kan helpen om een sterke eerste indruk te maken en de interesse van de werkgever te wekken. Wees duidelijk en beknopt en beschrijf de vaardigheden en prestaties die het meest relevant zijn voor de functie waarvoor je solliciteert.
 3. Education: De Education sectie van het CV omvat alle onderwijskwalificaties die je hebt behaald, inclusief de universiteit of hogeschool, het vakgebied en de datum van afstuderen. Als je nog studeert, vermeld dan ook wanneer je verwacht af te studeren.
 4. Work Experience: In de Work Experience sectie van het CV, vermeld je alle relevante werkervaring, beginnend met de meest recente baan. Vermeld de naam van de werkgever, de datum waarop je begon en eindigde, jouw functie, een beschrijving van de verantwoordelijkheden en prestaties, en de vaardigheden die je hebt ontwikkeld. Zorg ervoor dat je relevante werkervaring voor de specifieke functie waarvoor je solliciteert, benadrukt.
 5. Skills: In de Skills sectie van het CV, beschrijf je de vaardigheden die relevant zijn voor de functie waarvoor je solliciteert. Vermeld zowel technische vaardigheden (bijvoorbeeld computerprogramma's) als persoonlijke vaardigheden (bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden, leiderschap). Je kunt ook een subsectie opnemen over taalvaardigheden als je meertalig bent.
 6. References: Ten slotte, in de References sectie, vermeld je de contactgegevens van personen die jouw werk en prestaties kunnen bevestigen, zoals voormalige werkgevers, docenten of collega's. Zorg ervoor dat je toestemming vraagt ​​voordat je iemand vermeldt als referentie. Het is ook een goed idee om de referenties aan te passen aan de taal en cultuur van het land waar je solliciteert.
 7. Controleer op grammatica- en spelfouten: Laat je CV nakijken door iemand anders om grammatica- en spelfouten te voorkomen. Gebruik eventueel online hulpmiddelen zoals Grammarly om je te helpen bij het controleren van fouten.
 8. Pas het aan de cultuur van het land aan: Afhankelijk van het land waar je gaat solliciteren, kan je het CV aanpassen aan de (bedrijfs)cultuur. Let op de normen en waarden van het land en zorg ervoor dat het CV op de juiste manier is opgesteld om de beste kans te hebben om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.


CV voorbeeld Engels 3: profieltekst

Een professioneel profiel in een Engels CV is een beknopte verklaring aan het begin van het document die een overzicht geeft van je vaardigheden, ervaring en prestaties. Het moet worden aangepast aan de specifieke functie waarop je solliciteert en de belangrijkste punten benadrukken die jou een sterke kandidaat maken.

Hier zijn drie voorbeelden van een professioneel profiel voor verschillende soorten banen:

 1. Sales Manager: A highly motivated and results-driven sales manager with over 10 years of experience in the industry. Proven track record of exceeding sales targets and developing long-term relationships with clients. Skilled in leading and motivating teams to achieve outstanding results. Passionate about providing exceptional customer service and driving business growth.
 2. Graphic Designer: A creative and innovative graphic designer with over 5 years of experience in the industry. Strong expertise in Adobe Creative Suite and an eye for detail that enables me to produce visually stunning designs. Experienced in collaborating with clients and understanding their needs to create unique and effective designs. Passionate about staying up-to-date with design trends and exploring new creative avenues.
 3. Project Manager: A highly organized and detail-oriented project manager with 8 years of experience in managing complex projects from start to finish. Proven ability to work under pressure and deliver projects on time and within budget. Skilled in communicating effectively with team members, stakeholders, and clients to ensure smooth project execution. Passionate about implementing new project management methodologies and tools to increase efficiency and productivity.


Solliciteren

Bekijk ook de voorbeeld cv's op carlastemplates.com


iconen-op-je-cv

Iconen op je cv

Hoe plaats je iconen op je cv? 

Lees de verschillende methoden om iconen op je cv te plaatsen en download gratis de PNG iconen in het zwart, blauw, of grijs. 


iconen-op-je-cv-button