CV Voorbeeld 5

CV voorbeeld 5, de mooiste gratis CV voorbeelden in Microsoft Word. 


Download voorbeeld CV 5 in Microsoft Word. Het bestand zal in eerste instantie als ZIP bestand verschijnen. Hier klik je op met je rechter muisknop en dan kies je voor "uitpakken". Er wordt vervolgens gevraagd waar je het bestand wil opslaan en dan kies je een locatie waar je het CV weer makkelijk terug kan vinden. Je kunt het bestand op die locatie openen door er dubbel op te klikken. Het bestand opent dan in Microsoft Word, als je dit programma op je computer hebt staan. Je hoeft dus geen dure design programma's te maken en je kan je CV gewoon lokaal op je computer opslaan.

CV voorbeeld 5 uitleg

Als je het bestand hebt gedownload en uitgepakt kan je direct aan de slag. 

Wijzig de foto, voer je eigen gegevens in en zorg ervoor dat alles passend is. 

Wijzig indien gewenst de lettertypes en voer een logo in als je dat wilt. 

Wanneer je gebruikt maakt van kleur is het goed om alles op elkaar af te stemmen. De kleur van je letters en achtergrond, met de kleur van je eventuele pasfoto. Zorg ervoor dat je CV 1 geheel is. 

Dit geldt ook voor de inhoud van je CV. Alles moet zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd en alleen relevante informatie moet erop vermeld staan. Probeer niet te veel in herhaling te vallen, belangrijke informatie uit te vergroten, of te accentueren en opsommingen puntsgewijs weer te geven. 

Niet alles is verplicht om te vermelden op je CV. Kijk naar de vacature, wat er gevraagd wordt en geeft de gevraagde informatie. Je kan ook bijvoorbeeld referenties op je CV zetten, of ervoor te kiezen deze juist alleen op aanvraag te geven. Denk bij alles goed na of het een positieve toegevoegde waarde heeft en zo niet dan laat je het lekker weg. 

Bekijk al onze gratis voorbeeld CV sjablonen in Word en download deze voor privĂ© gebruik. We zetten regelmatig nieuwe CV sjablonen online die je kunt downloaden en aanpassen naar wens. Alles wat wij op onze site zetten is met veel zorg samengesteld voor privĂ© gebruik en gratis te downloaden. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de bestanden die wij op onze website zetten. We hopen dat jullie veel plezier hebben van onze sjablonen en templates en dat jullie er goed mee overweg kunnen. Omdat Word geen design programma is, kan het zijn dat je soms een beetje moet priegelen. Dit kunnen we helaas niet anders oplossen. Het blijft een beetje passen en meten.