CV voorbeeld 20

CV Voorbeeld 20, bekijk deze Gratis template in Microsoft Word en maak je CV weer helemaal up to date.

  • Dit is een voorbeeld van een overzichtelijk en Professioneel CV.
  • Het CV is gemaakt in Microsoft Word en kan je via een ZIP bestand downloaden vanaf deze site- bekijk de opties onder de afbeeling van het CV.
  • Bekijk ook onze andere Gratis CV voorbeelden, alle documenten die wij op de website plaatsen zijn gratis voor privĂ© gebruik. 
  • Scroll verder naar beneden voor Tips voor het Maken van je CV en meer CV TemplatesCV voorbeeld 20

Een zakelijk en overzichtelijk CV, bestaande uit 1 pagina.


cv voorbeeld 20

Bekijk-sjabloon-button-image

Download cv voorbeeld in Microsoft Word. 


Download Instructie: Als je voor Download kiest, verschijnt er een ZIP bestand bij je downloads. Dit bestand kun je uitpakken, waarna je het Word bestand Direct kunt Bewerkencv-voorbeeld-2023-button
tips-cv-voorbeeld-button


cv maken

Als je een CV gaat maken, is het belangrijk om te zorgen dat je de punten uitlicht die relevant zijn voor de functie waarnaar je solliciteert. Lees de vacature goed door en gebruik de kernwoorden uit de vacature die overeenkomst met jouw ervaring, opleiding en vaardigheden.

Een standaard cv is als volgt opgebouwd:

  • Persoonlijke informatie: naam, telefoonnummer en e-mailadres. Eventueel kan je een foto toevoegen en andere relevante informatie zoals je woonplaats.
  • Opleiding: alle relevante opleidingen en cursussen.
  • Werkervaring: alle relevante werkervaring met functietitel, bedrijfsnaam en data.
  • Vaardigheden: Soft skills en hard skills.
  • Andere relevante informatie: bijvoorbeeld referenties, bijzondere prestaties, certificeringen en nevenactiviteiten.Bekijk en download onze best lopende (gratis) cv templates

CV-voorbeeld-34
CV-voorbeeld-25
CV-voorbeeld-7
CV-voorbeeld-18

Uitleg bij CV voorbeeld 20

Hieronder leggen we je uit hoe je dit CV Voorbeeld 20 kan gebruiken en welke opties er zijn. 


CV voorbeeld 20 tekst vakken- wijzigen van de verschillende onderdelen

Deze template is gemaakt in Microsoft Word en bestaat uit tekst vakken

De tekst in de afzonderlijke vakken is te wijzigen door er in te klikken. Het is wel van belang dat je ervoor zorgt dat de tekst die je ervoor in de plaats zet binnen het vak past. Als dit niet het geval is, kan je de tekst passend maken door de grootte van het lettertype te wijzigen, of door delen tekst te wijzigen of verwijderen.

Als je de grootte van het vak aanpast, zal dit van invloed zijn op de lay-out van het gehele CV. Uiteraard kan je een beetje spelen met de indeling, als je genoeg vaardigheden hebt met het programma. 


CV voorbeeld 20 tekst - profielfoto en tekst

Je kunt ervoor kiezen om wel of geen foto toe te voegen aan je CV, dat is een persoonlijke keuze. In deze template is de foto wel een essentieel onderdeel van het ontwerp, dus als je geen foto wil toevoegen, kan je beter 1 van onze andere CV voorbeelden gebruiken. De grootte van de gebruikte afbeelding is 7,67 bij 6,09. Wij snijden de afbeeldingen altijd bij in Microsoft Paint 3D. Met je afbeelding kan je een bepaalde uitstraling geven aan je CV en als je de kleuren van je foto en CV op elkaar afstemt, geeft dat een rustig en kloppend beeld. 


Je profiel tekst is een korte beschrijving van wie jij bent en wat je toegevoegde waarde is. Met deze tekst kan je jezelf onderscheiden en kan je laten zien dat je geschikt en gedreven bent om de vacature in te vullen. Denk dus goed na over wat je erin zet en zorg dat dit aansluit op de vacature. Wij raden altijd aan om vaktermen en wollige taal te vermijden, zodat je profiel voor iedereen goed leesbaar is. 


CV voorbeeld 20 tekst - opleidingen en cursussen

Op elk CV staan de opleidingen en cursussen vermeld. Samen met je werkervaring geeft dit je capaciteiten weer en kan een recruiter zien of je aansluit bij de functie. Noem hier alle relevante opleidingen en cursussen en vermeld erbij of je een diploma of certificaat hebt behaald. Over het algemeen zet je bovenaan je meest recente opleidingen en cursussen en daarmee werk je in tijd naar beneden. 


CV voorbeeld 20 tekst - werkervaring

Bij je werkervaring geef je een opsomming van de functies die je in het verleden uitgeoefend hebt. Daarbij vermeld je de data (maand en jaar), de bedrijfsnaam, functie en een omschrijving van je werkzaamheden. Zorg dat het geen lappen tekst wordt en vermeld vooral waar je trots op bent en wat de eventuele bijzondere prestaties zijn geweest. Voorkom dat je hier een standaard opsomming geeft. 


CV voorbeeld 20 tekst - contactgegevens

Je contactgegevens kan je op verschillende manieren verwerken in je CV. Wij hebben er in dit template voor gekozen om gebruik te maken van iconen. Je kunt de iconen oog vervangen voor tekst. Lees hier meer over de verschillende manieren om iconen toe te voegen op je CV


CV voorbeeld 20 tekst - vaardigheden

Een belangrijk onderdeel van je cv zijn je vaardigheden. Zit zijn de dingen die jij beheerst, zoals het spreken van een taal of het werken met een computer programma. Dit zijn zogenoemde hard skills, maar soft skills zijn ook een belangrijk onderdeel van je CV, dat zijn vaardigheden zoals het werken in teamverband, geordend werken en empathisch zijn. 


CV voorbeeld 20 tekst - overige informatie

Naast bovenstaande onderdelen staat er op dit CV nog meer informatie zoals de referenties en kwaliteiten.

Je kunt ervoor kiezen om je referenties op je CV te vermelden, maar je kunt deze ook op aanvraag aanleveren. Het is in ieder geval geen verplicht onderdeel op een CV. 

Met je vaardigheden kan je laten zien dat je wellicht niet 100% aansluit op de werkervaring/ opleiding, maar dat je wel bepaalde vaardigheden bezit om de functie uit te oefenen. Het is niet verplicht om dit onderdeel op je CV te zetten, maar wij raden het om deze reden wel aan. Je kunt daar net het laatste zetje mee geven om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. 

Bij je kwaliteiten geef je een opsomming van je persoonlijke kwaliteiten. 


Is dit toch niet de lay-out die je zoekt? Bekijk ook onze andere gratis CV templates, er staan er inmiddels meer dan 100 op onze website. Van minimalistisch tot design CV's. Bekijk ook de gratis cv templates op carlastemplates.comiconen-op-je-cv

Iconen op je cv

Hoe plaats je iconen op je cv? 

Lees de verschillende methoden om iconen op je cv te plaatsen en download gratis de PNG iconen in het zwart, blauw, of grijs. 


iconen-op-je-cv-button