CV voorbeeld 20

CV voorbeeld 20, gratis template in Microsoft Word om je CV te maken. Dit is een voorbeeld van een overzichtelijk en professioneel CV. Het CV is gemaakt in Microsoft Word en kan je via een ZIP bestand downloaden vanaf deze site. Bekijk ook onze andere CV voorbeelden, alle documenten die wij op de website plaatsen zijn gratis voor privĂ© gebruik. CV voorbeeld 20

Een zakelijk en overzichtelijk CV, bestaande uit 1 pagina.
Download CV voorbeeld 20 in Word. 

Uitleg bij CV voorbeeld 20

Hieronder leggen we je uit hoe je dit cv voorbeeld 20 kan gebruiken en welke opties er zijn. 

CV voorbeeld 20 tekst vakken- wijzigen van de verschillende onderdelen

Dit template is gemaakt in Microsoft Word en bestaat uit tekst vakken. 

De tekst in de afzonderlijke vakken is te wijzigen door er in te klikken. Het is wel van belang dat je ervoor zorgt dat de tekst die je ervoor in de plaats zet binnen het vak past. Als dit niet het geval is, kan je de tekst passend maken door de grootte van het lettertype te wijzigen, of door delen tekst te wijzigen of verwijderen. Als je de grootte van het vak aanpast, zal dit van invloed zijn op de lay-out van het gehele CV. Uiteraard kan je een beetje spelen met de indeling, als je genoeg vaardigheden hebt met het programma. 

CV voorbeeld 20 tekst - profielfoto en tekst

Je kunt ervoor kiezen om wel of geen foto toe te voegen aan je CV, dat is een persoonlijke keuze. In deze template is de foto wel een essentieel onderdeel van het ontwerp, dus als je geen foto wil toevoegen, kan je beter 1 van onze andere CV voorbeelden gebruiken. De grootte van de gebruikte afbeelding is 7,67 bij 6,09. Wij snijden de afbeeldingen altijd bij in Microsoft Paint 3D. Met je afbeelding kan je een bepaalde uitstraling geven aan je CV en als je de kleuren van je foto en CV op elkaar afstemt, geeft dat een rustig en kloppend beeld. 


Je profiel tekst is een korte beschrijving van wie jij bent en wat je toegevoegde waarde is. Met deze tekst kan je jezelf onderscheiden en kan je laten zien dat je geschikt en gedreven bent om de vacature in te vullen. Denk dus goed na over wat je erin zet en zorg dat dit aansluit op de vacature. Wij raden altijd aan om vaktermen en wollige taal te vermijden, zodat je profiel voor iedereen goed leesbaar is. 

CV voorbeeld 20 tekst - opleidingen en cursussen

Op elk CV staan de opleidingen en cursussen vermeld. Samen met je werkervaring geeft dit je capaciteiten weer en kan een recruiter zien of je aansluit bij de functie. Noem hier alle relevante opleidingen en cursussen en vermeld erbij of je een diploma of certificaat hebt behaald. 

CV voorbeeld 20 tekst - werkervaring

Bij je werkervaring geef je een opsomming van de functies die je in het verleden uitgeoefend hebt. Daarbij vermeld je de data (maand en jaar), de bedrijfsnaam, functie en een omschrijving van je werkzaamheden. Zorg dat het geen lappen tekst wordt en vermeld vooral waar je trots op bent en wat de eventuele bijzondere prestaties zijn geweest. Voorkom dat je hier een standaard opsomming geeft. 

CV voorbeeld 20 tekst - contactgegevens

Je contactgegevens kan je op verschillende manieren verwerken in je CV. Wij hebben er in dit template voor gekozen om gebruik te maken van iconen. Je kunt de iconen oog vervangen voor tekst. Lees hier meer over de verschillende manieren om iconen toe te voegen op je CV

CV voorbeeld 20 tekst - overige informatie

Naast bovenstaande onderdelen staat er op dit CV nog meer informatie zoals de referenties, vaardigheden en kwaliteiten.

Je kunt ervoor kiezen om je referenties op je CV te vermelden, maar je kunt deze ook op aanvraag aanleveren. Het is in ieder geval geen verplicht onderdeel op een CV. 

Met je vaardigheden kan je laten zien dat je wellicht niet 100% aansluit op de werkervaring/ opleiding, maar dat je wel bepaalde vaardigheden bezit om de functie uit te oefenen. Het is niet verplicht om dit onderdeel op je CV te zetten, maar wij raden het om deze reden wel aan. Je kunt daar net het laatste zetje mee geven om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. 

Bij je kwaliteiten geef je een opsomming van je persoonlijke kwaliteiten.