CV Voorbeeld 3

CV Voorbeeld 3, Prachtig voorbeeld van een CV gemaakt in Microsoft Word en eenvoudig aan te passen. Dit CV bestaat uit een afbeelding en diverse (tekst) vakken, die allemaal naar wens kunnen worden aangepast. Download onze gratis voorbeeld templates en gebruik deze gratis voor privé doeleinden. 


Download CV voorbeeld 4


Download CV voorbeeld 3 in Microsoft Word. Bij het downloaden zie je een ZIP bestand. Dit bestand kan je vervolgens uitpakken en dan heb je het Microsoft Word bestand waarin de template staat. 


Uitleg bij CV voorbeeld 3

Dit eenvoudige en overzichtelijke CV voorbeeld is gemaakt in Microsoft Word. 

De tekst kan worden aangepast door er dubbel op te klikken. Dit komt omdat het sjabloon is opgebouwd uit tekst vakken. 

Je kunt de kleuren van de blokken wijzigen door er dubbel op te klikken en dan de opvulkleur aan te passen. 

De pasfoto kan je verwijderen in er een nieuwe afbeelding in plaatsen. Dit die je bij invoegen- afbeelding

CV voorbeeld 3: Profiel en profielfoto

In je profiel geef je kort weer wat je toegevoegde waarde is, waarom jij geschikt bent voor de functie. In dit voorbeeld is de tekst als volgt:

Senior Office Manager met ervaring binnen de scheepsbouw en techniek. Mijn collega’s kennen mij als een stabiele factor met uitstekende coördinerende vaardigheden. Ik werk zeer accuraat en ben gewend om in een stressvolle projectomgeving te werken. 

Met je profiel kan je onderscheid maken van de rest van de sollicitanten. Denk er goed over na wat je er wel en niet in zet en zorg dat het een goede aanvulling is op de rest van je CV. Indien mogelijk is het goed om aansluiting met de vacature te zoeken in je profiel. Zo zal een recruiter ook sneller zien of je aansluit op het gewenste profiel. Voorkom dat je met allemaal vaktermen komt en dat je vage taal gebruikt. Wees duidelijk, kort en bondig en leg goed uit wie jij bent en waar je goed in bent. 

CV voorbeeld 3: Werkervaring

In dit voorbeeld hebben we de werkervaring als opsomming met veelvoorkomende taken gezet. Dat is niet helemaal meer van de tijd en zonde van de ruimte op je CV. Zorg ervoor dat je de repeterende en standaard werkzaamheden kort of niet vermeldt en concentreer je juist op de bijzondere taken die je hebt gedaan, of bijzondere prestaties die je hebt geleverd. Zo kan je je onderscheiden van de andere sollicitanten. Denk bij elk woord op je CV: Heeft dit toegevoegde waarde op een positief verloop van mijn sollicitatieproces? Als het antwoord ja is, dan is het goed om het op je CV te zetten. Als het antwoord nee is, dan kan je het beter weglaten, of ergens kort en klein benoemen. 

Bekijk al onze gratis voorbeeld CV sjablonen in Word en download deze voor privé gebruik.