CV voorbeeld 16

CV voorbeeld 16, super mooi en strak CV design template in Microsoft Word. Download al onze templates gratis en ga direct aan de slag. 
Download CV voorbeeld 16 in Word


Download CV voorbeeld 16 in Word

Schitterend strak design CV voorbeeld template in Microsoft Word

Je kunt dit mooie CV voorbeeld hierboven downloaden in Microsoft Word.

Na het downloaden kan je het bestand aanpassen met je eigen gegevens. 

Alles is met tekst vakken gemaakt die je eenvoudig kunt aanpassen door er dubbel op te klikken. 

Wij hebben zelf met het lettertype de tekst zo gemaakt dat hij passend is.

Zorg ervoor dat je alleen relevante gegevens in je CV vermeld en verwijs eventueel door naar je LinkedIn account. 

Bij alles wat je op je CV zet stel je jezelf de volgende vraag: Is dit van positieve toegevoegde waarde? Zo ja dan zet je het er zeker op en zo nee dan zou ik er nog een keer over nadenken of je het op je CV moet vermelden. Natuurlijk bedoelen we niet dat je moet liegen op je CV of essentiële informatie verzwijgt. 

Je hebt beperkte ruimte op je CV, dus ga goed met die ruimte om en belicht de informatie waarvan je wilt dat deze direct wordt gezien. 

Je kunt ervoor kiezen om een foto op je CV te plaatsen, maar dat is zeker niet verplicht. Als je wel een foto plaatst, dan raden wij aan om een foto te kiezen wat een beeld geeft van hoe jij er tijdens je werk uitziet. Dus geen vreemde foto's en alleen design foto's als dat je beroep is. Vraag als je geen geschikte foto hebt aan een vriend/ vriendin of een fotograaf om een foto voor je te maken. Of laat de foto gewoon helemaal weg. 

Je kunt al onze CV voorbeelden gratis downloaden en gebruiken voor privé doeleinden. Daarmee bedoelen we dus dat je ze kunt gebruiken om zelf te solliciteren, maar niet om te verkopen of op je eigen website te gebruiken. 

Met een beetje kennis van Word kan je de tekst vakken ook aanpassen qua grootte. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Maar als je niet veel kennis hebt van Word dan raden wij je aan om alleen met de grootte van de lettertypes te spelen om de tekst passend te maken. En je kunt natuurlijk altijd de zinnen wijzigen, waardoor de tekst beter past. 

CV Voorbeeld 16: lettertype

In dit CV voorbeeld hebben we gebruik gemaakt van verschillende lettertypes. Als je een andere lettertype ziet als je het gedownloade bestand opent, dan zal je waarschijnlijk het betreffende lettertype niet op je computer hebt staan. We gebruiken alleen de gratis lettertypes die je voor privé gebruik kunt downloaden. In dit geval Tw Cen MT Condensed, Calibri, Bahnschrift. 

Bekijk al onze gratis CV templates. Wij zetten regelmatig nieuwe CV voorbeelden online die je gratis vanaf onze site kunt downloaden. Ons doel is dat jij niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden en via onze voorbeelden sneller van start kan gaan.