CV voorbeeld 13

CV voorbeeld 13, elegant en simpel CV voorbeeld in Word. Snel en eenvoudig je CV maken met behulp van onze sjablonen. Een CV is een document waarin je jouw professionele achtergrond weergeeft. Op je cv staat een overzicht van jouw ervaring, opleiding en vaardigheden. Je kunt met een goed cv indruk achterlaten op je toekomstige werkgever en daarmee zorgen dat je op gesprek zal komen. Met behulp van onze (gratis) cv voorbeelden en tips, maak je binnen no time je cv zodat je jouw droombaan kan binnenhalen.


Download CV voorbeeld 13

Super mooi elegant CV voorbeeld in Microsoft Word. Download het sjabloon en pas deze aan met je eigen gegevens. 

cv voorbeeld 13

Bekijk-sjabloon-button-image

Download cv voorbeeld in Microsoft Word. 


Download Instructie: Als je voor Download kiest, verschijnt er een ZIP bestand bij je downloads. Dit bestand kun je uitpakken, waarna je het Word bestand Direct kunt Bewerken
cv-voorbeeld-2023-button
tips-cv-voorbeeld-button


CV maken

Als je een cv maakt is het belangrijk om te zorgen dat je de punten uitlicht die relevant zijn voor de functie waarnaar je solliciteert. Lees de vacature goed door en gebruik de kernwoorden uit de vacature die overeenkomst met jouw ervaring, opleiding en vaardigheden.

Een standaard cv is als volgt opgebouwd:

 • Persoonlijke informatie: naam, telefoonnummer en e-mailadres. Eventueel kan je een foto toevoegen en andere relevante informatie zoals je woonplaats.
 • Opleiding: alle relevante opleidingen en cursussen.
 • Werkervaring: alle relevante werkervaring met functietitel, bedrijfsnaam en data.
 • Vaardigheden: Soft skills en hard skills.
 • Andere relevante informatie: bijvoorbeeld referenties, bijzondere prestaties, certificeringen en nevenactiviteiten.Bekijk en download onze best lopende (gratis) cv templates

CV-voorbeeld-34
CV-voorbeeld-25
CV-voorbeeld-7
CV-voorbeeld-18


Laat een goede eerste indruk achter tijdens je sollicitatie met onze mooie CV templates. 

Uitleg bij voorbeeld CV 13

Dit CV is net als al onze gratis CV sjablonen gemaakt in Microsoft Word. Hiermee kan je best een mooi design maken, zonder dat je dure programma's hoeft aan te schaffen. 

We werken in Microsoft Word veel met tekst vakken. Deze kan je activeren door er dubbel op te klikken. Dan kan je de tekst aanpassen. 

We hebben in dit voorbeeld gewerkt met een social media lettertype dat gratis te downloaden is voor privé gebruik, Social media circled. 

Verder hebben we Bahnschrift en Calibri gebruikt. 

Voorbeeld CV 13: profielfoto

De foto is de achtergrond van een ronde vorm. Om de foto te wijzigen dubbelklik je op de afbeelding en kies je voor "opvulling", daar kies je voor afbeelding en selecteer je de gewenste afbeelding. 

Je kunt de huidige afbeelding ook helemaal verwijderen en zelf een foto in de gewenste vorm toevoegen. 

Als je geen afbeelding wil gebruiken, kan je het geheel weglaten en eventueel een logo van je naam op die plaats zetten. 

Voorbeeld CV 13: Linker balk

De tekst in de linker balk kan je aanpassen door er dubbel op te klikken. Het geheel bestaat uit 3 tekst vakken die je afzonderlijk van elkaar kunt aanpassen. Voor de iconen bij de contactgegevens hebben we gebruik gemaakt van een lettertype: social media circled. Dit lettertype is gratis te gebruiken voor privé doeleinden. Je kunt deze iconen ook weglaten, of vervangen voor eigen social media iconen. 


Als je een nieuw lettertype wil gebruiken, download je het betreffende bestand en sla je deze op een plek op waar je hem kan terugvinden, bij voorkeur bij je andere lettertypes. Vervolgens pak je het zip bestand uit door er met je rechtermuisknop op te klikken en voor uitpakken te kiezen. Als het bestand is uitgepakt ga je er weer met je rechtermuisknop op staan en kies je voor installeren. Nu kan je het betreffende lettertype gebruiken in je programma's zoals Microsoft Word. 

Voorbeeld CV 13: Profiel

In je profiel geef je een korte omschrijving van je toegevoegde waarde. Het is een soort elevator pitch, waarin je kort vertelt waarom jij geschikt bent voor de functie. Gebruik geen vage taal, geen vaktermen en blijf reëel. Zorg ervoor dat je CV een geheel is en je profiel aansluit op je ervaring en opleiding. 

Voorbeeld CV 13: Werkervaring

Bij je werkervaring geef je puntsgewijs weer wat je hebt gedaan, voor welke werkgever en in welke periode. 

CV voorbeeld 13 onderdelen

CV VOORBEELD 13: PERSONALIA

De personalia staan boven aan het CV en is het eerste waar het oog op zal vallen.

 • Naam: Helemaal bovenaan vermeld je je naam op een manier dat deze eruit springt, in grote letters en dikgedrukt.
 • Email: Zorg dat je een professioneel e-mailadres op je CV hebt staan. S
 • LinkedIn: Je LinkedIn is een handige vermelding op je CV. Het neemt weinig ruimte in beslag en als ze meer informatie over je willen weten, kunnen ze deze gemakkelijk benaderen. Zie je LinkedIn account als een verlengstuk van je CV.
 • Adresgegevens: In principe volstaat je plaatsnaam.
 • Overige gegevens zoals nationaliteit, geboortedatum zijn niet verplicht en voeg je alleen toe als je denkt dat de gegevens van positieve invloed zijn voor je sollicitatieproces.


CV VOORBEELD 13: PROFIEL

In je profiel geef je een korte weergave van je kwaliteiten, ervaring, ambities en drive. Het is een soort geschreven elevator pitch, waarin je in het kort je toegevoegde waarde omschrijft. Vermijd lege termen, standaard opsommingen en ingewikkelde termen. Hou het simpel, gericht en bij jezelf, waarbij het natuurlijk wel van belang is dat je persoonlijke presentatie aansluit bij de vacature waar je op solliciteert.


CV VOORBEELD : OPLEIDINGEN

Hier geef je een korte opsomming van de opleidingen en cursussen die je hebt afgerond. Als je een opleiding niet hebt afgerond maar wel bijvoorbeeld deelcertificaten hebt behaald, zijn deze ook de moeite waard om te vermelden.

Natuurlijk wel in aansluiting op de vacature, je zwemdiploma en veterdiploma horen hier niet thuis.

 • Bovenaan staan de laatst genoten opleidingen;
 • Geef aan of je het diploma hebt behaald en vermeld eventuele relevante modules;
 • Vermeld alleen relevante opleidingen en cursussen. Als je een Bachelor diploma hebt, hoef je bijvoorbeeld niet te vermelden dat je je lagere school diploma hebt. Je hebt beperkte ruimte op de CV, dus gebruik die ruimte goed en vermeld alleen informatie met toegevoegde waarde;


CV VOORBEELD : WERKERVARING

Bij je werkervaring geef je een opsomming van de functies die je hebt gehad in het verleden. Dit is een belangrijk onderdeel voor werkgevers, omdat het aangeeft of je ervaring hebt die aansluit bij het gevraagde profiel. 

 • Vermeld bij elke relevante werkervaring de naam van het bedrijf, de periode dat je er hebt gewerkt (maand/ jaar), de functie die je hebt gehad en de voornaamste taken.
 • Als je niet wil dat je werkgever weet dat je aan het solliciteren bent en daarom de bedrijfsnaam niet wil noemen, vermeld dan de branche en het type bedrijf en dat deze informatie kan worden opgevraagd.
 • Bij algemenere functies zijn de taken van belang om te vermelden. Een engineer is bijvoorbeeld zo’n algemeen begrip en heeft meer verdieping nodig om duidelijk te maken wat je precies hebt gedaan.
 • Laat werkervaring die niet relevant is weg. Dat je als bijbaantje tijdens je studie kranten hebt bezorgd is bijvoorbeeld niet relevant als je inmiddels je Bachelor hebt behaald en al jaren functies hebt uitgeoefend in die richting.  Het kan weer wel relevant zijn als je als student net op de arbeidsmarkt komt kijken. 
 • Hou de werkervaring wel zo beknopt mogelijk. Een uitgebreide verdieping is niet nodig als de functie voor zich spreekt.CV VOORBEELD : VAARDIGHEDEN

Niet iedereen vermeldt de vaardigheden op een CV, maar deze kunnen wel een grote positieve bijdrage leveren. Misschien heb je niet de gevraagde opleiding of werkervaring, maar ben je wel in staat de functie uit te oefenen door de vaardigheden die je bezit. 

Er wordt steeds meer gekeken naar de persoonlijke kwaliteiten van een kandidaat. Welke persoonlijke kwaliteiten heb je die aansluiten op de functie? Denk hierbij weer goed na of de kwaliteiten een positieve meerwaarde hebben op je sollicitatieproces. Waarschijnlijk heb je tijdens je opleiding je persoonlijke kwaliteiten wel behandeld. Als je geen idee hebt wat het inhoudt, kan je het even googelen en dan vind je er genoeg informatie over. 


Is dit toch niet de lay-out die je zoekt? Bekijk ook onze andere gratis CV templates, er staan er inmiddels meer dan 100 op onze website. Van minimalistisch tot design CV's. Bekijk ook de gratis cv templates op carlastemplates.com


iconen-op-je-cv

Iconen op je cv

Hoe plaats je iconen op je cv? 

Lees de verschillende methoden om iconen op je cv te plaatsen en download gratis de PNG iconen in het zwart, blauw, of grijs. 


iconen-op-je-cv-button