CV voorbeeld 13

CV voorbeeld 13, elegant en simpel CV voorbeeld in Word. Snel en eenvoudig je CV maken met behulp van onze sjablonen. Laat een goede eerste indruk achter tijdens je sollicitatie met onze mooie CV templates. 

Download CV voorbeeld 13

Super mooi elegant CV voorbeeld in Microsoft Word. Download het sjabloon en pas deze aan met je eigen gegevens. 


Download dit elegante CV voorbeeld 13 in Word. 

Uitleg bij voorbeeld CV 13

Dit CV is net als al onze gratis CV sjablonen gemaakt in Microsoft Word. Hiermee kan je best een mooi design maken, zonder dat je dure programma's hoeft aan te schaffen. 

We werken in Microsoft Word veel met tekst vakken. Deze kan je activeren door er dubbel op te klikken. Dan kan je de tekst aanpassen. 

We hebben in dit voorbeeld gewerkt met een social media lettertype dat gratis te downloaden is voor privé gebruik, Social media circled. 

Verder hebben we Bahnschrift en Calibri gebruikt. 

Voorbeeld CV 13: profielfoto

De foto is de achtergrond van een ronde vorm. Om de foto te wijzigen dubbelklik je op de afbeelding en kies je voor "opvulling", daar kies je voor afbeelding en selecteer je de gewenste afbeelding. 

Je kunt de huidige afbeelding ook helemaal verwijderen en zelf een foto in de gewenste vorm toevoegen. 

Als je geen afbeelding wil gebruiken, kan je het geheel weglaten en eventueel een logo van je naam op die plaats zetten. 

Voorbeeld CV 13: Linker balk

De tekst in de linker balk kan je aanpassen door er dubbel op te klikken. Het geheel bestaat uit 3 tekst vakken die je afzonderlijk van elkaar kunt aanpassen. Voor de iconen bij de contactgegevens hebben we gebruik gemaakt van een lettertype: social media circled. Dit lettertype is gratis te gebruiken voor privé doeleinden. Je kunt deze iconen ook weglaten, of vervangen voor eigen social media iconen. 


Als je een nieuw lettertype wil gebruiken, download je het betreffende bestand en sla je deze op een plek op waar je hem kan terugvinden, bij voorkeur bij je andere lettertypes. Vervolgens pak je het zip bestand uit door er met je rechtermuisknop op te klikken en voor uitpakken te kiezen. Als het bestand is uitgepakt ga je er weer met je rechtermuisknop op staan en kies je voor installeren. Nu kan je het betreffende lettertype gebruiken in je programma's zoals Microsoft Word. 

Voorbeeld CV 13: Profiel

In je profiel geef je een korte omschrijving van je toegevoegde waarde. Het is een soort elevator pitch, waarin je kort vertelt waarom jij geschikt bent voor de functie. Gebruik geen vage taal, geen vaktermen en blijf reëel. Zorg ervoor dat je CV een geheel is en je profiel aansluit op je ervaring en opleiding. 

Voorbeeld CV 13: Werkervaring

Bij je werkervaring geef je puntsgewijs weer wat je hebt gedaan, voor welke werkgever en in welke periode. 

Bekijk ook onze andere CV voorbeelden, allemaal in Word en gratis te downloaden.