CV Voorbeeld 4

CV voorbeeld 4, zakelijk en elegant CV voorbeeld gemaakt in Microsoft Word. 

Download voorbeeld CV 4

Download dit sjabloon in Word en ga direct aan de slag!


Download CV voorbeeld 4 gratis in Word. 

CV voorbeeld 4: UITLEG

  • Dit sjabloon is gemaakt in Microsoft Word en kan je via deze pagina eenvoudig downloaden. Het gaat via ZIP bestand, dus die pak je eerst uit en dan zie je het Word document. 
  • Alles is opgebouwd uit tekst vakken die je eenvoudig kunt aanpassen door er dubbel op te klikken.
  • Als je te veel tekst hebt, dan zal dit niet zichtbaar zijn. Pas de grootte van het lettertype aan om de tekst toch passend te maken, of verwijder delen van de tekst. 
  • De pasfoto is niet verplicht, maar kan een persoonlijk tintje geven aan je CV. Je kunt hem ook gewoon verwijderen. 
  • Met je profiel kan je onderscheid maken van de rest van de sollicitanten, denk daarom goed na over de tekst. 
  • Als je een pasfoto gebruikt, is het mooi om de kleuren van het CV hier subtiel op af te stemmen. 
  • Je kunt de lettertypes wijzigen door er op te klikken en een nieuw lettertype te selecteren. 

CV voorbeeld: lettertype toevoegen

Wil je een ander lettertype gebruiken? Je kan vaak gratis lettertypes downloaden en gebruiken voor prove doeleinden. Deze bestanden komen, net zoals onze bestanden meestal eerst in ZIP binnen bij download. Dit bestandje pak je vervolgens uit en sla je op een plek op waar je het terug kan vinden. Als je met je rechtermuis op het bestandje klikt, dan kan je het nieuwe lettertype installeren. In onze CV's maken wij veel gebruik van Bahnschrift, Calibri, social media circled, JMH typewriter. Maar je kan natuurlijk ook gewoon zelf een nieuw lettertype uitkiezen en gebruiken. Als in het sjabloon wat je van onze website af hebt gehaald het lettertype anders is op je beeld, dan heb je het betreffende lettertype zelf niet op je PC staan en wordt er een standaard lettertype gebruikt. Dit kan je dus weer wijzigen zoals hierboven uitgelegd. 

Bekijk al onze gratis voorbeeld CV sjablonen in Word en download deze voor privé gebruik. We maken regelmatig nieuwe voorbeeld CV templates in Word. Deze templates kan je downloaden vanaf onze site en eenvoudig aanpassen. Wil je dat je CV voldoet aan de laatste ontwikkelingen? Een modern CV, wat kort en bondig weergeeft wie jij bent op professioneel gebied? Dan hebben wij alle tools om dat binnen een handomdraai voor elkaar te krijgen. Bekijk ook eens de voorbeeld CV's van ons collega bedrijf voorbeeld-office.com