CV Voorbeeld 4

CV voorbeeld 4, zakelijk en elegant CV voorbeeld gemaakt in Microsoft Word. Een CV is een document waarin je jouw professionele achtergrond weergeeft. Op je cv staat een overzicht van jouw ervaring, opleiding en vaardigheden. Je kunt met een goed cv indruk achterlaten op je toekomstige werkgever en daarmee zorgen dat je op gesprek zal komen. Met behulp van onze (gratis) cv voorbeelden en tips, maak je binnen no time je cv zodat je jouw droombaan kan binnenhalen.


Download voorbeeld CV 4

Download dit sjabloon in Word en ga direct aan de slag. 


cv voorbeeld 4

Bekijk-sjabloon-button-image

Download cv voorbeeld in Microsoft Word. 


Download Instructie: Als je voor Download kiest, verschijnt er een ZIP bestand bij je downloads. Dit bestand kun je uitpakken, waarna je het Word bestand Direct kunt Bewerken
cv-voorbeeld-2023-button
tips-cv-voorbeeld-button


Als je een cv maakt is het belangrijk om te zorgen dat je de punten uitlicht die relevant zijn voor de functie waarnaar je solliciteert. Lees de vacature goed door en gebruik de kernwoorden uit de vacature die overeenkomst met jouw ervaring, opleiding en vaardigheden.

Een standaard cv is als volgt opgebouwd:

 • Persoonlijke informatie: naam, telefoonnummer en e-mailadres. Eventueel kan je een foto toevoegen en andere relevante informatie zoals je woonplaats.
 • Opleiding: alle relevante opleidingen en cursussen.
 • Werkervaring: alle relevante werkervaring met functietitel, bedrijfsnaam en data.
 • Vaardigheden: Soft skills en hard skills.
 • Andere relevante informatie: bijvoorbeeld referenties, bijzondere prestaties, certificeringen en nevenactiviteiten.Bekijk en download onze best lopende (gratis) cv templates

CV-voorbeeld-34
CV-voorbeeld-25
CV-voorbeeld-7
CV-voorbeeld-18

CV voorbeeld 4: UITLEG

 • Dit sjabloon is gemaakt in Microsoft Word en kan je via deze pagina eenvoudig downloaden. Het gaat via ZIP bestand, dus die pak je eerst uit en dan zie je het Word document. 
 • Alles is opgebouwd uit tekst vakken die je eenvoudig kunt aanpassen door er dubbel op te klikken.
 • Als je te veel tekst hebt, dan zal dit niet zichtbaar zijn. Pas de grootte van het lettertype aan om de tekst toch passend te maken, of verwijder delen van de tekst. 
 • De pasfoto is niet verplicht, maar kan een persoonlijk tintje geven aan je CV. Je kunt hem ook gewoon verwijderen. 
 • Met je profiel kan je onderscheid maken van de rest van de sollicitanten, denk daarom goed na over de tekst. 
 • Als je een pasfoto gebruikt, is het mooi om de kleuren van het CV hier subtiel op af te stemmen. 
 • Je kunt de lettertypes wijzigen door er op te klikken en een nieuw lettertype te selecteren. 

CV voorbeeld: lettertype toevoegen

Wil je een ander lettertype gebruiken? Je kan vaak gratis lettertypes downloaden en gebruiken voor prove doeleinden. Deze bestanden komen, net zoals onze bestanden meestal eerst in ZIP binnen bij download. Dit bestandje pak je vervolgens uit en sla je op een plek op waar je het terug kan vinden. Als je met je rechtermuis op het bestandje klikt, dan kan je het nieuwe lettertype installeren. In onze CV's maken wij veel gebruik van Bahnschrift, Calibri, social media circled, JMH typewriter. Maar je kan natuurlijk ook gewoon zelf een nieuw lettertype uitkiezen en gebruiken. Als in het sjabloon wat je van onze website af hebt gehaald het lettertype anders is op je beeld, dan heb je het betreffende lettertype zelf niet op je PC staan en wordt er een standaard lettertype gebruikt. Dit kan je dus weer wijzigen zoals hierboven uitgelegd. 

Bekijk al onze gratis voorbeeld CV sjablonen in Word en download deze voor privé gebruik. We maken regelmatig nieuwe voorbeeld CV templates in Word. Deze templates kan je downloaden vanaf onze site en eenvoudig aanpassen. Wil je dat je CV voldoet aan de laatste ontwikkelingen? Een modern CV, wat kort en bondig weergeeft wie jij bent op professioneel gebied? Dan hebben wij alle tools om dat binnen een handomdraai voor elkaar te krijgen. Bekijk ook eens de voorbeeld CV's van ons collega bedrijf voorbeeld-office.com


CV voorbeeld 4 onderdelen

CV VOORBEELD 4: PERSONALIA

De personalia staan boven aan het CV en is het eerste waar het oog op zal vallen.

 • Naam: Helemaal bovenaan vermeld je je naam op een manier dat deze eruit springt, in grote letters en dikgedrukt.
 • Email: Zorg dat je een professioneel e-mailadres op je CV hebt staan. S
 • LinkedIn: Je LinkedIn is een handige vermelding op je CV. Het neemt weinig ruimte in beslag en als ze meer informatie over je willen weten, kunnen ze deze gemakkelijk benaderen. Zie je LinkedIn account als een verlengstuk van je CV.
 • Adresgegevens: In principe volstaat je plaatsnaam.
 • Overige gegevens zoals nationaliteit, geboortedatum zijn niet verplicht en voeg je alleen toe als je denkt dat de gegevens van positieve invloed zijn voor je sollicitatieproces.


CV VOORBEELD 4: PROFIEL

In je profiel geef je een korte weergave van je kwaliteiten, ervaring, ambities en drive. Het is een soort geschreven elevator pitch, waarin je in het kort je toegevoegde waarde omschrijft. Vermijd lege termen, standaard opsommingen en ingewikkelde termen. Hou het simpel, gericht en bij jezelf, waarbij het natuurlijk wel van belang is dat je persoonlijke presentatie aansluit bij de vacature waar je op solliciteert.


CV VOORBEELD : OPLEIDINGEN

Hier geef je een korte opsomming van de opleidingen en cursussen die je hebt afgerond. Als je een opleiding niet hebt afgerond maar wel bijvoorbeeld deelcertificaten hebt behaald, zijn deze ook de moeite waard om te vermelden.

Natuurlijk wel in aansluiting op de vacature, je zwemdiploma en veterdiploma horen hier niet thuis.

 • Bovenaan staan de laatst genoten opleidingen;
 • Geef aan of je het diploma hebt behaald en vermeld eventuele relevante modules;
 • Vermeld alleen relevante opleidingen en cursussen. Als je een Bachelor diploma hebt, hoef je bijvoorbeeld niet te vermelden dat je je lagere school diploma hebt. Je hebt beperkte ruimte op de CV, dus gebruik die ruimte goed en vermeld alleen informatie met toegevoegde waarde;


CV VOORBEELD : WERKERVARING

Bij je werkervaring geef je een opsomming van de functies die je hebt gehad in het verleden. Dit is een belangrijk onderdeel voor werkgevers, omdat het aangeeft of je ervaring hebt die aansluit bij het gevraagde profiel. 

 • Vermeld bij elke relevante werkervaring de naam van het bedrijf, de periode dat je er hebt gewerkt (maand/ jaar), de functie die je hebt gehad en de voornaamste taken.
 • Als je niet wil dat je werkgever weet dat je aan het solliciteren bent en daarom de bedrijfsnaam niet wil noemen, vermeld dan de branche en het type bedrijf en dat deze informatie kan worden opgevraagd.
 • Bij algemenere functies zijn de taken van belang om te vermelden. Een engineer is bijvoorbeeld zo’n algemeen begrip en heeft meer verdieping nodig om duidelijk te maken wat je precies hebt gedaan.
 • Laat werkervaring die niet relevant is weg. Dat je als bijbaantje tijdens je studie kranten hebt bezorgd is bijvoorbeeld niet relevant als je inmiddels je Bachelor hebt behaald en al jaren functies hebt uitgeoefend in die richting.  Het kan weer wel relevant zijn als je als student net op de arbeidsmarkt komt kijken. 
 • Hou de werkervaring wel zo beknopt mogelijk. Een uitgebreide verdieping is niet nodig als de functie voor zich spreekt.CV VOORBEELD : VAARDIGHEDEN

Niet iedereen vermeldt de vaardigheden op een CV, maar deze kunnen wel een grote positieve bijdrage leveren. Misschien heb je niet de gevraagde opleiding of werkervaring, maar ben je wel in staat de functie uit te oefenen door de vaardigheden die je bezit. 

Er wordt steeds meer gekeken naar de persoonlijke kwaliteiten van een kandidaat. Welke persoonlijke kwaliteiten heb je die aansluiten op de functie? Denk hierbij weer goed na of de kwaliteiten een positieve meerwaarde hebben op je sollicitatieproces. Waarschijnlijk heb je tijdens je opleiding je persoonlijke kwaliteiten wel behandeld. Als je geen idee hebt wat het inhoudt, kan je het even googelen en dan vind je er genoeg informatie over. 


Is dit toch niet de lay-out die je zoekt? Bekijk ook onze andere gratis CV templates, er staan er inmiddels meer dan 100 op onze website. Van minimalistisch tot design CV's. Bekijk ook de gratis cv templates op carlastemplates.com


iconen-op-je-cv

Iconen op je cv

Hoe plaats je iconen op je cv? 

Lees de verschillende methoden om iconen op je cv te plaatsen en download gratis de PNG iconen in het zwart, blauw, of grijs. 


iconen-op-je-cv-button