CV voorbeeld 14

CV voorbeeld 14, zwart wit CV template in Microsoft Word. Bekijk onze vele gratis voorbeeld CV templates en maak binnen een handomdraai je eigen CV. 

Download CV voorbeeld 14 

Download het CV voorbeeld in Microsoft Word en ga direct aan de slag! Binnen een handomdraai heb je een nieuw CV, helemaal van deze tijd. 


Download dit CV voorbeeld 14 en ga direct aan de slag!

Hulp nodig bij CV voorbeeld 14?

Als je een beetje overweg kan met Microsoft Word zal het geen probleem zijn om het CV verder aan te passen. 

We hebben gebruik gemaakt van tekst vakken. De tekst kan je eenvoudig wijzigen door er dubbel op te klikken. 

Het is wel van belang dat je zorgt dat je gegevens passend zijn. Dit kan je eventueel veranderen door het lettertype aan te passen in grootte. 

Je kan eventueel vakken toevoegen of verwijderen door er 1 x op te klikken en op kopiëren/ verwijderen te drukken. 

CV voorbeeld 14: PROFIEL

In je profiel geef je een korte omschrijving van wie jij bent en wat je kan. Wat is je toegevoegde waarde voor de organisatie waar jij solliciteert? Waarom ben jij nou juist zo geschikt voor de functie? Hier kan je je enthousiasme laten zien en je zelf onderscheiden van de andere sollicitanten. Hou het bij relevante informatie, gebruik geen vage termen en vermijd vaktaal. Vaak zal een 1e screening van de sollicitaties worden gedaan door iemand van personeelszaken en die zal misschien niet alle vaktermen kennen. 


Je kunt er voor kiezen om een pasfoto te plaatsen op je CV, maar dat is absoluut niet verplicht. Denk jij dat het een toegevoegde waarde heeft op een positief verloop? Voeg dan zeker je pasfoto toe, maar zorg er wel voor dat het een goede foto is die aansluit op de functie. Du bijvoorbeeld van hoe jij er uit ziet als jij op een dag naar je werk gaat. 

CV voorbeeld: Contactgegevens

Bij de contactgegevens hebben we gebruik gemaakt van pictogrammen uit het lettertype social media circled. Je kan ook andere pictogrammen gebruiken als je daar de voorkeur aan geeft, of de icons helemaal weglaten. 

CV voorbeeld: Overig

Zorg er in het algemeen voor dat je alleen relevante informatie op je CV vermeldt en dat je niet te veel in herhaling valt. De ruimte is beperkt en een recruiter kijkt maar een paas seconden naar je CV voor een eerste screening. Daarom is het van belang dat de belangrijkste onderdelen eruit springen en dat je CV interessant is om verder te lezen.


Met behulp van je linkedin kan je verdere verdieping geven op je opleidingen en werkervaring. Als je een goed uitgewerkt profiel hebt, dan kan je daar zeker naar verwijzen in je CV. 

Bekijk al onze CV voorbeelden in Word en gebruik onze templates gratis voor privé doeleinden.